DIVERSEN

13kl
Duck, ijzer 14x33x19
trophykl
Jachttrofee, ijzer 23x21x21
helmkl
Helm, ijzer met juthout 28x48x23
meat4kl
Meat, acryl op hout 35x27x18
zeilboot in de golven op drijfhout
Zeilboot in de golven op drijfhout 65x60x17
indianheadklein
Totem, ijzer schroot met diverse jutmaterialen 25x46x23
handen1kl
De helpende hand, 53x43x23
spyderman klein
Jutkunst?

3 reacties op “DIVERSEN

 1. Beste Heer Jansen,
  Wij organiseren jaarlijks een kunstevenement in de tweede helft van augustus. Wij hebben je werk gevonden op internet en zijn zeer geïnteresseerd in je metalen sculpturen (herbruikbare kunst). Jammerlijk vond ik je woonplaats niet en weet ik niet of de Antwerpse Kempen (buurt Turnhout) voor jou nog interessant is. Alles komt u over ons te weten op http://www.dezomervanwechel.be. Er zijn geen onkosten voor je , je moet wel zelf je werk brengen. Vraag , kan je werk ook buiten geplaatst worden (van 14/8 tot 31/8). Heb je zelf sokkels en kan het op een of andere manier wat beveiligd worden? Er is wel een verzekering maar geen afsluiting van het park.
  Wij zijn benieuwd naar jou reactie.
  Vriendelijke groeten,
  Rosette Dillen

  1. Beste Rosette, hartelijk dank voor uw uitnodiging en de waardering voor mijn werk. Inderdaad staat er geen adres op mijn site. Wij wonen in Pijnacker, dat is gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Mijn grotere beelden kunnen inderdaad buiten staan maar zijn dusdanig van afmeting dat ze gemakkelijk onder de arm mee genomen kunnen worden. Dus in een open park kan dat problemen geven. Meestal exposeer ik ze binnen. Dat is vaak ook beter voor de mooie roestige patina.
   Met vriendelijke groet, Ben

  2. Beste Rosette, kunt u mij ook laten weten of binnen exposeren een mogelijkheid is? Als het goed is heeft mijn goede vriend en bekend kunstenaar Ludo Giels contact met u opgenomen om in gezamenlijkheid mee te doen.
   Met hartelijke groet,
   Ben Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.